Вести

ECS (European Coatings Show), доаѓаме!

ECS, кој ќе се одржи во Нирнберг, Германија од 28 до 30 март 2023 година, е професионална изложба во индустријата за премази и голем настан во глобалната индустрија за премази.Оваа изложба главно ги прикажува најновите суровини и помошни материјали и нивната технологија на формулација и напредна опрема за производство и тестирање на облоги во индустријата за премази.Се разви во една од најголемите професионални изложби во светската индустрија за облоги.

Меѓународната индустрија за премази ќе претстави шарени нови производи и најновите случувања на Европскиот саем за облоги (ECS) во Нирнберг.Тајфенг е изложувач на ECS веќе неколку години и ќе се врати повторно оваа година за да ги претстави своите најнови иновации заедно со тим од ко-излагачи.

Одржливоста, нанотехнологијата, зелените облоги, растечките цени, како и новите апликации на TiO2 се некои од врвните трендови кои ги туркаат иновациите на бојата и облогата.Нирнберг е задолжителен настан за секој што сака да претстави нови случувања во меѓународната индустрија за облоги.

Таифенг е посветен на производство и развој на зелени и еколошки производи кои не содржат халогени, фосфор и азот го забавуваат пламенот. Ние се стремиме да станеме експерт во индустријата за согорување, обезбедувајќи им на клиентите професионални решенија за отпорност на пламен во облоги, текстил, пластика , гума, лепила, дрво и други апликации.
Ние внимателно ги слушаме предлозите на клиентите и приспособуваме решенија за отпорни на пламен за клиентите.

Производство на најквалитетен отпорник на пламен и обезбедете најпрофесионални услуги. Довербата на клиентите е целта на нашите напори.

Ова патување во Европа е исто така прв пат Тајфенг да стапне во Европа по СОВИД-19 во 2019 година.Ќе запознаеме нови и стари клиенти и ќе се обидеме најдобро да ги задоволиме потребите на клиентите.

Би сакале да ги поканиме сите да не посетат на ЕЦС во Нирнберг!

Нашиот штанд:5-131E


Време на објавување: Јуни-03-2019 година